Weergave van de inhoudsopgave

De drie weergavemogelijkheden worden hieronder kort beschreven.
 

1. Blokken

Het wordt visueel! Gebruik miniatuurafbeeldingen om het moduleoverzicht aantrekkelijker te maken. PowerPoint-dia's of andere afbeeldingen die in de cursus-stap in de documentviewer worden weergegeven, worden rechtstreeks als miniaturen overgenomen. Dit geldt ook voor video's, ongeacht of ze rechtstreeks naar Coursepath zijn geüpload of geïntegreerd zijn via een iFrame.

Je kunt ook handmatig een andere afbeelding als miniatuurafbeelding selecteren. Klik in de bewerkingsmodus op het potlood naast de video in de cursus-stap en selecteer vervolgens “Afbeelding uploaden”. Nu kun je de gewenste afbeelding toevoegen.

Voorbeeldafbeelding voor video’s toevoegen

 

De inhoudsopgave in blokweergave

2. Ingeklapt

Het wordt compact! Wil je liever een beknopt overzicht van de modules in de inhoudsopgave? Geen probleem. Door de weergave Ingeklapt te kiezen, worden de afzonderlijke cursus-stappen in de inhoudsopgave verborgen.

Als auteur van de cursus blijf je uiteraard het complete overzicht zien. De cursisten zien daarentegen in de inhoudsopgave alleen de modules. Karakteristiek voor deze weergave is het “Afspelen”-symbool achter de naam van de module.

De compacte ingeklapte weergave zoals de deelnemer (boven) en de auteur (onder, in de bewerkingsmodus) die ziet.

 

3. Lijst

Een klassieke lijstweergave.