Gebruikersprofielen en -rollen beheren

Binnen Coursepath kunnen deelnemers worden beheerd op Academy-niveau, groepsniveau en cursus-/programmaniveau. Managers en groepmanagers van de Academie vinden hun deelnemersoverzicht in Setup. Cursusmanagers vinden hun deelnemers in het menu van hun cursus.

 

Gebruikersprofielen 

Na het selecteren van een deelnemer kom je in het profiel van de individuele deelnemer. We hebben deze profielpagina's compleet vernieuwd. Er zijn nu speciale tabbladen voor verschillende info en instellingen over de deelnemer. Over het algemeen zie je de tabbladen Profiel, Deelname en Account. Op cursusniveau zie je ook de tab Deelnamen.

 

 

Profiel tab

Het tabblad Profiel toont de profielinformatie van de deelnemer, zoals bedrijf, adres, zelf te bepalen velden, etc. De profielvelden kan de deelnemer zelf invullen of worden automatisch ingevuld via een geïntegreerde Identiteitsprovider. Academy managers kunnen beslissen welke profielvelden door de deelnemer moeten worden ingevuld en getoond op het profiel.

 

Deelnamen tab

In het tabblad deelnamen kan een manager in één overzicht zien aan welke groepen, cursussen en programma's de deelnemer verbonden is, welke rollen hij of zij heeft in de groepen, cursussen en programma's en deze rollen van de deelnemer wijzigen.

 

Deelname tab (alleen zichtbaar binnen een cursus)

Het tabblad deelname toont de status en voortgang van de deelnemer in de cursus. Het toont de rol van de deelnemer, diens voortgang, resultaten, een eventueel behaald certificaat en de geschiedenis van de deelnemer binnen de cursus.

 

Account tab (alleen zichtbaar voor managers)

In het tabblad account kan een beheerder details van de deelnemer zien (naam, e-mail, externe ID, zichtbaarheid van het account voor andere deelnemers) en de geschiedenis van het account. Hier kan de beheerder uitnodigingen sturen naar de deelnemer, de deelnemer deactiveren of een deactiveringsdatum instellen.